Objednávka zvláštního vlaku

Přemýšleli jste o netradiční firemní prezentaci formou zvláštního vlaku? Pak právě pro vás připravíme nabídku zvláštního vlaku.

Zvláštní vlaky

Zvláštní vlak vás doveze v časech a po trasách, které budou odpovídat co nejvíce vaší představě. Sestavíme pro vás takový jízdní řád, který nenajdete v žádné příručce a zároveň vám umožníme splnit vaše přání. Dokážeme vypravit vlak pro různě velkou skupinu osob a dojet co nejblíže místu dalšího návazného programu. Vlak může být sestaven z moderních nebo historických vozidel. Vybrat si můžete lokomotivu i vozy, které vám do zvláštního vlaku zařadíme. Svezeme vás třeba ubytovacím vlakem s jídelními, lůžkovými a lehátkovými vozy. Připravíme i speciální vlakovou soupravu pro různé příležitosti (firemní setkání, oslava narozenin) se salonními, společenskými nebo třeba tanečními vozy. Zvláštní vlaky sestavíme ze všech dostupných typů a vzájemně možných kombinací železničních vozů, moderních i historických. Vozy dokážeme zabezpečit v takové kombinaci, kterou umožňuje rezerva parku vozů osobní přepravy Českých drah, v případě nedostatku některého typu dokážeme takový vůz pronajmout i od jiných dopravců.

Objednávka zvláštního vlaku

Historické vlaky

Často a zejména u stálých zákazníků Českých drah jsou velice oblíbeny nostalgické vlaky. To jsou také zvláštní vlaky na objednávku, sestavené z historických vozidel, která v pravidelném provozu neuvidíte. Tato vozidla jsou většinou muzejními exponáty. V čele nostalgického vlaku nabídneme některou z parních, starších elektrických, či motorových lokomotiv, nebo samotný motorový vůz. Historických motorových vozů nabízíme celou řadu, mají nízké provozní náklady a hodí se například pro menší skupiny. Všechna historická vozidla vám zajistíme dle vašeho přání. Ke zvolenému historickému hnacímu vozidlu připojíme takové osobní vozy, které vašim požadavkům nejlépe vyhoví.

Podmínky pro objednání zvláštního vlaku

Tyto lhůty pro objednání je nutné zásadně dodržet, aby se dalo včas připravit a se všemi zúčastněnými projednat zcela konkrétní a technologicky možné řešení. Děkujeme za pochopení.

Objednávka musí být vždy písemná a obsahovat:

Prohlédněte si katalog našich historických vozidel a sestavte si vlak dle vašeho přání.


Kde objednat zvláštní vlak


Postup při řešení objednávky

České dráhy po získání vaší objednávky přezkouší technologickou proveditelnost požadavku a nabídnou vám technicky možný způsob řešení, který bude nejblíže vašemu přání vyhovovat. Dojde-li ke vzájemné shodě ve všech důležitých bodech objednávky, nabídnou vám České dráhy smluvní cenu za realizaci zvláštního vlaku nebo vagonu. V případě vašeho souhlasu pak následně písemně potvrdíte dohodnuté skutečnosti a v závazné objednávce se zavážete uhradit dohodnutou smluvní cenu, jejíž celkovou výši včetně zúčtovacích dat v závazné objednávce rovněž nezapomeňte uvést. Jedině po obdržení závazné objednávky následně ihned přistoupí České dráhy k vlastní realizaci vašeho záměru.

Smluvní cena za zvláštní vlak či vagon se skládá:


A nyní jen zbývá si vybrat zvláštní vlak. Vždy vám poradíme a pomůžeme při výběru vhodného řešení.