Kudy k nám - Depozitář Olomouc

ČD Muzeum – Depozitář Olomouc se nachází v bývalém depu pro motorové vozy na adrese Táborská 4, Olomouc.Při průchodu podchodem pod hlavním nádražím v Olomouci, který ústí v městské části Hodolany, je vstup do areálu po levé straně.

Depozitář Olomouc
Táborská 4, 77900 Olomouc
E-mail: nostalgie@cd.cz
Facebook: www.facebook.com/PJOlomouc

Jak se k nám dostanete

Vlakem

Pokud přijedete do Olomouce vlakem, sejděte do tzv. hodolanského podchodu (poslední podchod ve směru na Přerov), kterým projdete k ulici Táborská a průchodem vlevo se dostanete do areálu Depozitáře.

Autem

Parkování je možné na „Parkovišti Trocnovská“ (https://mapy.cz/s/buhagoboco) u styku ulic Trocnovská a Táborská u vyústění tzv. hodolanského podchodu. Odtud poté pěšky průchodem do areálu muzea. Dále je možné parkovat u severní zdi depa nacházející se na ulici Táborská zhruba 100 metrů od „Parkoviště Trocnovská“ směrem k ulici Rejskova (https://mapy.cz/s/gejuvahubu). Odtud půjdete pěšky k „Parkovišti Trocnovská“ a průchodem do areálu muzea.

MHD

Městskou dopravou směřujte do zastávky „Hlavní nádraží“, sejděte do tzv. hodolanského podchodu, kterým projdete k ulici Táborská a průchodem vlevo se dostanete do areálu Depozitáře.